​​

Ook de Belastingdienst maakt fouten

Tijd van schrijven Wednesday 1 February 2017

Bij de bank leer je rekenen! Voor een recente opdrachtgever had ik een mooie klus als businessanalist, namelijk het specificeren van een fiscale service voor het berekenen van hypotheektermijnen van bruto naar netto. Door de fiscale kennis die ik had opgedaan ben ik mijn beschikking kinderopvang 2014 eens gaan narekenen. En wat was het resultaat? Verschil!

Lees meerArthur Korevaar
Freelancer | Business Analist, Projectmanager, Productowner | Hypotheken, Verzekeringen en Bank

Met ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van business en ICT heb ik me ontwikkeld tot een pragmatisch gedreven professional. Ik beschik over een stevige bagage aan product-, proces- en systeemkennis binnen de bank- en verzekeringssector. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring opgedaan binnen de rijksoverheid. Mijn passie ligt op het snijvlak van business en ICT, waarbij ik op een resultaatgerichte en beheersbare wijze opdrachtgevers ondersteun bij het behalen van hun business doelstellingen.

Naast werk druk met
Op avontuur met mijn gezin, of we nu met de camper op pad gaan of we vliegen naar een exotisch oord. Reizen is onze gezamenlijke passie. Daarnaast ben ik in het bezit van een private pilote licence waarmee ik de afgelopen jaren veel mooie vluchten heb gemaakt in binnen- en buitenland.

Ik vlieg als vrijwillig piloot voor stichting hoogvliegers, voor meer informatie kijk op www.stichtinghoogvliegers.nl